Kevin Spacey hollywoodi visszatérése: sztárok kiállnak mellette

Sharon Stone, Liam Neeson és több más híresség nyilvánosan támogatja Kevin Spacey-t, akit szexuális zaklatással vádoltak, de több perben felmentették. Azt állítják, hogy Spacey egy nagylelkű és kedves ember, aki megérdemli, hogy visszatérjen a mainstream filmekbe és sorozatokba.

A "Spacey Unmasked" című dokumentumfilm után, amely részletesen foglalkozik a színész elleni szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádakkal, több hollywoodi sztár fejezte ki támogatását Spacey iránt. A vádakat Spacey mindvégig tagadta, és bár beismerte, hogy nem tudja, hogyan térhetne vissza a színészkedéshez, a hírességek szerint ő egy zseni, aki alig várja, hogy újra dolgozhasson. Sharon Stone, Liam Neeson, Stephen Fry és F. Murray Abraham - aki maga is szembesült hasonló vádakkal és tagadta azokat - biztosították Spacey-t a támogatásukról.

A bírósági eljárások során a Kevin Spacey elleni vádak nem bizonyultak erősnek: tavaly kilenc vádpontban, köztük szexuális zaklatás és szeméremsértés miatt felmentették, és 2022-ben egy polgári peres zaklatási ügyben sem találták felelősnek.