Online rendelés csalódás: Szexi fehérnemű helyett rémisztő árnyékot kapott

Az internetes vásárlások során gyakran előfordul, hogy a megrendelt termék nem felel meg a várakozásoknak. Egy fiatal nő példáján keresztül mutatjuk be, hogyan válhat egy vágyott necc body egy hátborzongató ruhadarabbá.

Az online vásárlások során nem ritka, hogy a kézhez kapott termék jelentősen eltér attól, amit a webshop fotóin láthatunk. Egy Reddit felhasználó saját tapasztalatát osztotta meg, amikor is egy szexi fehérnemű helyett valami egészen mást kapott. A várt necc body helyett egy ijesztő, kicsiny ruhadarabot talált a csomagban, amit a Daily Star cikke szerint a vásárló és a kommentelők "Pán Péter kibaszott árnyékának" és "dehidratált E.T.-nek" neveztek.

A Reddit posztolója szerint a termék olyan kicsi volt, hogy abba még egy kisgyerek vagy macska sem férne bele. A képet látva sokan megdöbbenhetnek, hiszen a várt szexi fehérnemű helyett egy szinte használhatatlan darabot kapott, ami messze állt az eredeti elképzelésektől.

Az eset rávilágít arra a problémára, hogy az online rendelések során mennyire fontos odafigyelni a mérettáblázatokra és a termékleírásokra, különösen, ha külföldről rendelünk. Az olcsó ár gyakran megtévesztő lehet, és nem garantálja a minőséget vagy a termék hűségét a hirdetett képekhez képest.

: Reddit / Daily Star