Katy Perry extrém ruhája élő adásban adta meg magát

Egy párnával kényszerült takarni dekoltázsát a 39 éves énekesnő, Katy Perry, amikor extrém ezüst felsője váratlanul megadta magát az American Idol élő adásában.

Az American Idol hétfő esti adásában Katy Perry kisebb ruhabakija miatt kis híján többet mutatott meg magából, mint amennyit szeretett volna. Az énekesnő háromdimenziós, mellvértre emlékeztető topja csak a szentlélek tartotta a helyén, miután a vékony láncok elengedték. A stábtagok szerszámokkal próbálkoztak, de a megerősítés nem sikerült, Perry azonban nem jött zavarba az eset miatt.

A műsor korábbi zsűritagja, Luke Bryan is segíteni próbált, és az énekesnő egy vicces videót is megosztott az Instagram-oldalán a történtekről. Perry aggodalmaskodó arccal fejezte ki, hogy szeretné, ha a felsője a helyén maradna, és viccesen megjegyezte, hogy ha nem sikerül rendbe hozni, a műsor többet fog belőle kapni, mint kellene. Az Instagramon megosztott bejegyzésében is emlékeztetett erre a pillanatra:

Fent kell maradnia a felsőmnek! Ha nem hozzák helyre, ez a műsor többet kap, mint amennyit akartam

– mondta Perry, miközben többen is kísérletet tettek arra, hogy megjavítsák a(z egyik követője szerint lökhárítóra hasonlító) ruhadarabot.

A probléma orvoslására Perry kézzel tartotta mellkasára a felsőt, amelyet a rajongók egy hajóhorgonyhoz vagy autó lökhárítójához hasonlítottak. Az énekesnő a pulthoz térdelve próbálta takarni magát, és végül egy párnát is kapott, hogy azzal bújhasson mögé. Később több módszert is kipróbált, hogy a műsor a továbbiakban is családbarát maradhasson: elbújt például a zsűripult mögé, hogy csak válltól felfelé látszódjon ki, majd egy ponton maga elé kapott egy párnát, hogy azzal takarja el, amit nem szeretne láttatni.

A teljes szettről készült fotó a PageSix oldalán tekinthető meg.