"Boldogságunk határtalan" – Szegedi Fecsó és Géczi Bea bemutatták újszülött kisbabájukat

Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyermekük születését ünneplik, akiről most először osztottak meg fotót a nagyközönséggel.

Szegedi Fecsó tavaly a Sztárbox első mérkőzésén jelentette be, hogy szerelmével, Géczi Beával áprilisra várják második közös gyermeküket. Bea már a sportcsarnokban is láthatóan várandós volt, és a pár most már három-három fiú büszke szülei, hiszen mindkettőjüknek van egy-egy fia az előző kapcsolataikból.

Bea a 30. születésnapja előtt fedezte fel terhességét, amit csodálatos ajándékként élt meg. A család már régóta szeretett volna egy kistesót Elliottnak, így az újabb gyermek híre mindenkiben örömet váltott ki.

A boldog eseményről a pár a közösségi oldalán számolt be, ahol elárulták, hogy megszületett a második közös gyermekük. A kisbaba egy budapesti magánkórházban jött világra, és Fecsó a szülőszobában is ott lehetett Bea mellett.

Fecsó izgatottan mesélt a szülésről: "Korábban jött, mert 24-ére volt kiírva Bea. Reggel még összebújtunk, azt mondják az gyorsítja a dolgot, úgyhogy este meg is született a gyermekünk. Bementünk a kórházba, két óra volt az egész". Hozzátette, hogy Bea a hét közepéig a kórházban marad, de minden rendben van.

Bea Instagram-oldalán osztott meg először képet a kisfiúról, ahol így fejezte ki háláját: "Boldogságunk határtalan. Végre eljött ez a pillanat, hogy a karunkban tarthatjuk a legkisebb fiunkat. Szeretnénk megköszönni a Liv Duna Medical Center orvosi és egészségügyi csapatának, kiemelten Dr. Paragi Péternek, hogy kisfiunk születése a lehető legnagyobb biztonságban történhetett! Szakértelmüknek, odafigyelésüknek és gondoskodásuknak köszönhetően a legjobb kezekben voltunk, köszönjük a munkájukat!".