„Alaposan kivertem a balhét” – Jákob Zoltán nem kapta meg a várt 200 milliós McLarent Bécsben

Jákob Zoltán, Magyarország 39. leggazdagabb embere nemrégiben egy kellemetlen meglepetésben volt része Bécsben, amikor át akarta venni új, „Tiffany kék” színű McLaren 750s Spyder típusú sportautóját, amelyért 200 millió forintot fizetett.

A Blikk cikkéből kiderült, hogy az üzletember nem azt kapta, amit eredetileg rendelt. A sportkocsi bizonyos alkatrészei nem feleltek meg a megrendelésnek, például a féknyereg színe fekete volt narancssárga helyett, és az autó belsejét is fekete bőrrel vonták be a kért fehér helyett.

Jákob különösen a belső tér színével volt elégedetlen, mivel úgy érezte, a sötét színű bőr nyomasztóvá teszi a sportkocsi amúgy is szűkös belterét. Az üzletember ennyi pénzért pontosan azt szerette volna megkapni, amit kér, és a hibák miatt végül úgy döntött, hogy visszakéri a pénzét, hajthatatlanul elutasítva a szalon kínálta kiengesztelést.

Jákob hozzátette, hogy jelenleg egy 400 millió forint értékű Ferrarival közlekedik Bécsben, amelynek értéke majdnem a kétszerese annak, amennyiért ő vette. Humorosan megjegyezte, hogy Ausztriában magasabb az adó a ritka luxusautókra, ezért nem is akar kétszázmilliós McLarennel járni, amikor van egy négyszázmilliós Ferrarim. A történtek ellenére az üzletember nem veszítette el az autóvásárlás iránti lelkesedését, hiszen jövőre már érkezik az új Lamborghini Revueltója.

- Most úgy vagyok vele, hogy idén még kiélvezem a Ferrarimat, jövőre pedig már az új Lamborghini Revueltómnak fogok örülni – jelentette ki Jákob Zoltán.