Sopronpusztai rongálás: négy fiút keres a rendőrség

Sopronpusztán négy fiatal fiú rongált meg munkagépeket, egy autót és egy forgalomból kivont buszt, a kár értéke négymillió forintra rúg. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeket is közzétett az elkövetőkről, és a lakosság segítségét kérik azonosításukban.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a soproni telephelyen történt rongálás 2024. május 4-én 17 óra és 19 óra közötti időben történt. A négy fiú ellen bűncselekmény elkövetésének gyanúja merült fel, és a rendőrség felvételeket is biztosított a feltételezett elkövetőkről.

A soproni nyomozók most az állampolgárok segítségét kérik a fiatalemberek azonosításában. Arra kérik az embereket, hogy aki felismeri a képeken szereplő személyeket, vagy bármilyen információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban, jelentkezzen a helyi rendőrkapitányságon.

Az információkat a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es telefonszámán is várják, névtelenség megőrzése mellett. Emellett lehetőség van bejelentést tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számokon.