Tóth Gabi és Papp Máté Bence a gyermekvállalásról beszéltek

Énekesnő Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence az együtt töltött egy évfordulójukat egy közös tánctáborban ünnepelték, ahol több mint harminc gyermekkel foglalkoztak. A hot! magazinnak adott interjúban Gabi elmondta, hogy kapcsolatuk hagyományos környezetben, Erdélyben kezdődött. A táborban nagy felelősség volt a gyerekek biztonságára figyelni, és bár Tóth Gabi lánya, Hannaróza nem tartózkodott ott, mivel éppen vakációzott az apjával, a pár nyitott a közös gyermekvállalásra a jövőben.

Tóth Gabi méltatta párja szülői képességeit, kiemelve, hogy Máté remekül bánik a gyerekekkel és apuka típus. Azt is hozzátette, hogy otthonosan mozog a sokgyerekes közegben, és nem zárja ki, hogy hamarosan bővítik a családjukat. Amikor arról kérdezték, terveznek-e közös gyermeket, Tóth Gabi a nagymamája bölcs szavait idézte mindkét interjúban: „Jön, ha jönnie kell”.

A Pomázon megrendezett gyermektábor során Tóth Gabi és Papp Máté Bence számos gyermekkel töltöttek időt, ami tovább erősítette bennük a családalapítás gondolatát. A pár nyitottsága a gyerekvállalásra és a közös jövő tervezésére hangsúlyosan jelenik meg a beszélgetéseikben, és úgy tűnik, készen állnak arra, hogy tovább bővítsék családjukat.