Sebestyén Balázs: "Mi nem az a család vagyunk, aki két ingyen mozijegyért mutogatja a gyerekét"

Sebestyén Balázs nemrég ünnepelte 47. születésnapját, és ebből az alkalomból DJ Otiként lépett fel a siófoki Plázson közel tízezer ember előtt, bár ő maga nem szokta megünnepelni a születésnapját.

A médiaszemélyiség ritkán enged betekintést a magánéletébe, és bár a legszélesebb körben ismert, nem szereti a felhajtást, és zárkózott személyiségnek tartja magát. Sebestyén Balázs elmondása szerint nem szereti, ha őt ünneplik, és a meglepetés születésnapi bulikat sem kedveli. A színpadon és családi körben azonban felköszöntötték születésnapja alkalmából. A műsorvezető hozzátette, hogy nem érzi a kapuzárási pánik jeleit, és úgy véli, hogy a kor nem a lényeg, hanem az, hogy mit teszünk mögé. "Ez így nehéz, hogy közelebb vagyok a 60-hoz, mint a 30-hoz, ez picit megijeszt. De közben meg azt hallom sok helyről, hogy ez a 47 meg 50 ez az új harminc, úgyhogy kicsit így is érzem magam" – mondta.

A nyilvánosságtól óvja a magánéletét, különösen a gyerekeit szeretné távol tartani a reflektorfénytől. "Ha ők akarják, akkor magukat igen, de mi nem akarjuk annyira tolni őket. Döntsék el ők, ha akarnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, meg nagyon szeretem őket. Ők is mindig kérdezik, hogy 'apa miért nem', és akkor mondom, hogy srácok nem, mi hoztunk egy döntést. Ha ti majd úgy gondoljátok, akkor igen. De mi nem az a család vagyunk, aki két ingyen mozijegyért elviszi a gyereket, hogy lefotózzák" – nyilatkozta Sebestyén a fiairól, Benettről, aki már 14 éves és jól dobol, és Noelről, aki a sportok iránt érdeklődik és hamarosan 10 éves lesz. Benett fel is ajánlotta édesapjának, hogy a következő DJ Oti-bulin akár el is játszik majd egy számot a közönségnek, ám ahhoz Sebestyénnek még le kell porolnia saját gitártudását. Mindenesetre addig egy-egy rövid klip erejéig elcsíphetjük őt és öccsét a műsorvezető Instagram-posztjaiban.

"Néha az ember elbüszkélkedik velük. Többet mutatnék, csak nem akarom, hogy őket mutogassák, mert nem olyan életet élünk" – tette hozzá, jelezve, hogy bár büszke a gyerekeire, nem szeretné, ha őket a nyilvánosság előtt mutogatnák.