Blake Lively és Gigi Hadid a Deadpool & Rozsomák premierjén

Blake Lively és Gigi Hadid a Deadpool & Rozsomák film premierjén jelentek meg, ahol ruháikkal a címszereplőket idézték meg. Lively, Ryan Reynolds felesége, Deadpool karakterét formázta meg, míg Hadid sárga ruhája Rozsomákra, azaz Hugh Jackman X-Men-egyenruhájára emlékeztetett.

A hétfői eseményen Ryan Reynolds beszédet tartott, amelyben köszönetet mondott feleségének és gyerekeinek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik szintén jelen voltak. Ezzel egy időben fény derült a negyedik gyermek nevére is, amely Olin. A kicsi 2023. február 12-én született, de a születési dátumon kívül a házaspár eddig semmit nem osztott meg a nyilvánossággal a gyermekkel kapcsolatban. Azonban a gyermek neme továbbra is ismeretlen marad, és bár az Olin nevet gyakran fiúkhoz társítják, ez nem jelent biztosat, tekintettel arra, hogy a házaspár legidősebb lányának, Jamesnek is fiús nevet adtak.

Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermekének nevét eddig titokban tartották, és csak a Deadpool & Rozsomák premierjén derült ki, hogy a kicsi neve Olin. A sztárpár korábban három lányt nevelt, James 9, Inez 7, Betty pedig 4 éves, és a negyedik gyermek születése óta nem osztottak meg részleteket a nyilvánossággal a baba neméről vagy nevéről. Ryan Reynolds 16 hónappal a baba születése után árulta el a nyilvánosságnak a negyedik gyermek nevét.

: Article 1 : Article 2 : Article 3 : Article 4