L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának jelenlegi állása

A rapper, L.L. Junior a TV2 Titkok Ramónával című műsorában beszélt szerelmi életéről, és arról, hogy jelenleg hol tart a kapcsolata Dárdai Blankával. A műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, hogy együtt vannak-e, a rapper válasza bizonytalanságot tükrözött.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata 2022 őszén kezdődött, és azóta több hullámvölgyön is átesett. A műsorban a rapper elmondta, hogy a kapcsolatuk állapota változó, és nem tudja, mikor kellene lenyugodnia. Dárdai Blanka július 8-án jelentette be Instagramon, hogy szakítottak, de az okokat nem részletezte.

A műsor előzetesében Lékai-Kiss Ramóna arra volt kíváncsi, hogy a rapper jelenlegi magánélete követhetetlen-e, és remélte, hogy L.L. Junior szívesen beszél róla. A rapper válaszában utalt arra, hogy a kapcsolatuk állapota függ attól, hogy mikor kerül adásba a műsor, jelezve, hogy a helyzet gyorsan változhat. L.L. Junior bevallotta, hogy elég tűzrőlpattantak, így nem tudta konkrétan megválaszolni, hogy együtt vannak-e, valószínűleg Dárdai Blanka énekesnőre célozva.

A tévénézők L.L. Juniort és Dárdai Blankát az idei Ázsia Expressz műsorban láthatják majd együtt, amely várhatóan ősszel kerül képernyőre. A rapper korábban lapunknak szűkszavúan nyilatkozott a szakításukról, mondván, hogy nem kíván nyilatkozni. Dárdai Blanka az X-Faktor felfedezettje, aki a kapcsolatukat követően úgy döntött, hogy nem szeretné a két évüket egy Instagram-történetbe belesűríteni, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem kíván nyilatkozni.

: TV2 Titkok Ramónával műsor előzetese : Dárdai Blanka Instagram bejegyzése, L.L. Junior korábbi nyilatkozata : Lékai-Kiss Ramóna Titkok Ramónával című műsorának előzetese, Dárdai Blanka Instagram bejegyzése, 24.hu beszámolója