Mikes Anna anyaságra készül: elárulta, hány gyermeket szeretne

Mikes Anna, a Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb táncosa, személyes titkokat osztott meg, többek között arról is beszélt, hogy szeretne családot alapítani a jövőben. A TV2 sztárja, aki táncpedagógusként is tevékenykedik, elárulta, már tízéves korában tudta, hogy tanár, színésznő és táncosnő szeretne lenni, és mára mindezt meg is valósította.

Mikes Anna sikeres pályafutása során több hazai hírességet is megtanított táncolni, és tavaly Krausz Gáborral együtt nyerte meg a Dancing with the Stars versenyt, ami nemcsak a parketten, hanem az életben is összehozta őket. A táncosnő a szüleit tartja példaképeinek, akik hamarosan ünneplik az aranylakodalomukat, és akik közül apja a racionális, anyja pedig az érzelmi vonalat képviseli.

Anna a főzés terén is tehetséges, autodidakta módon tanulta meg az otthoni ízeket, bár a mazsolát soha nem enném meg, és a magyaros fogásokat részesíti előnyben. Budapest-rajongóként és Badacsony szerelmeként a táncosnő a spontán, érzelmekkel teli romantikus randevúk híve.

A táncosnő nem titkolja, hogy készen áll az anyaságra, és saját család alapítását tűzte ki következő céljául. Mikes Anna szerint ideális esetben kettő vagy három gyermeket szeretne, fiúkat és lányokat vegyesen.