Kulcsár Edina új családtaggal bővült

Kulcsár Edina és családja nemrégiben egy állatparkban jártak Siófokon, ahol az édesanya egy kiscicát örökbe fogadott, amely óriási örömet okozott neki. A kis cicáról készült videót a közösségi oldalán is megosztotta.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M, nemrég jelentették be, hogy újabb gyermekük születik, így a kis Amara hamarosan bővülő családjukban már nem lesz a legkisebb. Az édesanya kihasznál minden alkalmat, hogy minőségi időt töltsön a családjával, és a terhesség ellenére is aktívan részt vesz különböző programokon.

A családi kiruccanás során az állatparkban a gyerekek és Edina is nagyon jól érezték magukat, és az édesanya egy váratlan pillanatban találkozott a kiscicával, amelybe azonnal beleszeretett. Edina a közösségi oldalán osztotta meg érzéseit: "Leírhatatlanul boldog vagyok. Végre sikerült betölteni azt a kis űrt az életemben, ami még volt benne. Aki ismer, az tudja, hogy rajongok a macskákért, de egy ideje sajnos nincs cicám. Zárás előtt fél órával, amikor már éppen indulni akartunk, megpillantottam a macskás részt, ami nem is tudom, hogy nem tűnt fel az elején. És ott volt ő, ez a picike tünemény, akivel szerintem egyszerre szerettünk egymásba." A férje, Varga Márk is támogatta az örökbefogadást, így a kiscica új otthonra talált.