Ganxsta Zolee ünneplése az argentin győzelem után

Ganxsta Zolee, az ismert magyar rapper, nem titkolta örömét az argentin válogatott Copa América döntőjében aratott győzelme kapcsán, és a Facebookon keresztül osztotta meg ezt a rajongóival.

Ganxsta Zolee, aki híres rajongása miatt az argentin labdarúgó-válogatottnak, ébren maradt az éjszaka folyamán, hogy élőben kövesse a Copa América döntőjét. Az izgalmas mérkőzésen Lionel Messi vezette csapat 1-0-ra legyőzte a kolumbiaiakat, ami Zolee számára óriási örömöt jelentett.

A rapper a győzelem után Facebookon gratulált a csapatnak, és kifejezte, hogy Dél-Amerika az utolsó reménye az igazi futballnak. Üzenetében Messi felépülését is kívánta, jelezve, hogy követi a csapat és annak sztárjának állapotát.

Zolee nem mulasztotta el kritizálni az Európa-bajnokságot sem, amelyet unalmasnak talált és ezt egy korábbi Facebook-posztjában is kifejtette. Azt írta, hogy a buszon hazafelé nézte az EB záró mérkőzését, de már akkor is a Copa América döntőjét nevezte a "legfontosabbak legfontosabbikának", amely végül hatalmas örömmel zárult számára.