Magyarországon készül az NCIS spin-off sorozata, sztárszereposztással

Magyarországon forog az NCIS:Europe című 10 epizódos sorozat, melyben Cote de Pablo és Michael Weatherly ismét Ziva David és Anthony DiNozzo szerepében térnek vissza. A Paramount+ bejelentette a mellékszereplők névsorát is, akik csatlakoznak a népszerű pároshoz.

A produkció már zajlik Budapesten, ahol az NCIS egykori kedvencei újra együtt dolgoznak. A családi dinamikát Isla Gie hozza majd el, aki a Ziva és Tony lányát, Talit fogja megformálni.

Amita Suman, aki az Árnyék és csontok sorozatból lehet ismerős, Tony biztonsági cégének műszaki vezetőjeként csatlakozik a szereplőgárdához. Maximilian Osinski, a Ted Lasso színésze egy orosz hackert fog alakítani.

Nassima Benchicou, az Emily Párizsban színésznője egy volt ügynököt, míg James D'Arcy, a Carter Ügynök sorozatból ismert színész egy magas rangú Interpol ügynököt fog megformálni.

Az új sorozat a két főszereplő, Cote de Pablo és Michael Weatherly újraegyesítését hozza el, akik korábban az eredeti sorozat 11., illetve 13. évada után hagyták el a show-t. Az NCIS-ben a karakterek úgy hitték, Ziva meghalt, Tony pedig elhagyta a csapatot, hogy lányukat egyedül nevelje. Később azonban kiderült, hogy Ziva életben van, és most Párizsban közösen nevelik gyermeküket.

Bár az NCIS:Európa forgatása már elkezdődött, a sorozat premierjének pontos dátuma még nem ismert.