Eltűnt férfi holttestére bukkantak Borsodban

Egy 64 éves baktakéki férfi holttestére találtak rá Borsodban, akit családja július 9-e óta keresett. A férfi a Szikszói kórházba indult, de oda már nem érkezett meg, és négy nappal később keresőkutyás csapatok találták meg a testét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Hírportál és a boon.hu információi szerint a férfi eltűnése után az encsi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a keresést, minden lehetséges erőforrást bevetve, de ők nem találtak rá. Később a Spider Mentőcsoport három kutyával és öt fővel, valamint a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület egy kutyával és három fővel csatlakozott a kutatáshoz.

A keresőkutyák, Hope és Zsivány, a rendkívül forró, negyven fokos hőség ellenére is kitartóan keresték az eltűnt férfit. Gazdáik a rendőrökkel együttműködve folyamatosan gyűjtötték az információkat az eltűnés körülményeiről.

A kutatás végül négy nappal később vezetett eredményre, amikor a keresőkutyák megtalálták az eltűnt férfi holttestét. A keresőcsoportok megköszönték a rendőrség kitartó munkáját és a szoros együttműködést a kutatás során.