Aissa Laidouni távozik az Union Berlin csapatától

A Ferencváros egykori labdarúgója, Aissa Laidouni elhagyja a Bundesligát, és a katari al-Vakrah SC csapatához szerződik.

A tunéziai középpályás, Aissa Laidouni, aki 2023 januárjában igazolt a Ferencvárostól az Union Berlinhez, búcsút int a német élvonalbeli labdarúgásnak. Laidouni kezdetben sokat játszott új csapatában, de első teljes Bundesliga-szezonjában nem sikerült folytatnia az erős kezdést.

A Kicker szerint a játékos a legutóbbi szezonban 23 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, de gyakran csak csereként kapott lehetőséget. A Bundesligában egyetlen gólt sem szerzett, és 1,5 év alatt négy gólpasszt jegyzett. A Union Berlin középpályásainak túlkínálata miatt Laidouni helyzete a szezon végére még bizonytalanabbá vált.

Az Union Berlin megerősítette Laidouni távozását, aki a klub színeiben összesen 50 tétmérkőzésen, köztük hat Bajnokok Ligája-meccsen lépett pályára, mielőtt a Perzsa-öböl felé vette az irányt.

A 27 éves játékos az Union Berlinnél töltött másfél évét különleges időszaknak és felejthetetlen élményeknek nevezte. Köszönetet mondott a szurkolóknak, és a klubnak csak a legjobbakat kívánta a jövőre.