Varga Viktor kihívókat keres a Sztárboxban

Varga Viktor énekes, aki a Sztárbox műsorban vesz részt, elárulta, hogy szívesen összemérné erejét több hírességgel is, köztük Majkával és Horváth Tamással.

A Bochkor című rádióműsor csütörtöki adásában Varga Viktor beszámolt arról, hogy január óta készül a Sztárbox versenyre, és bár a sporthoz mindig is közel állt, nem kellett különösebben győzködni a részvételre. Az énekes szerint izgalmas újdonságokat és változásokat kereső természete miatt döntött úgy, hogy belevág a műsorba.

Varga Viktor azt is elmondta, hogy környezetében mindenki támogatja, és úgy véli, a Sztárbox lehet az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb műsor Magyarország történetében. Megjegyezte, hogy a közönség kíváncsi arra, hogyan küzdenek meg a hírességek egymással a ringben.

Amikor arról kérdezték, kivel szeretne leginkább megküzdeni a súlycsoportjában, Varga Viktor elárulta, hogy Horváth Tamás lenne az egyik ilyen ellenfél, akivel régi ismeretség fűzi össze a Csillag Születik műsor óta. Emellett Majkát is megnevezte álomellenfélként, akivel szívesen megmérkőzne a ringben, és úgy fogalmazott: "Mindenki azt akarja nézni, hogy verik egymást a celebek. Ez mekkora király már! Mindenkinek van legalább egy celeb, akit szívesen szétverne".

Varga Viktor korábban arról is beszélt, hogy a boksz érdekében felhagyott a csajozással, ami azt mutatja, komolyan veszi a felkészülést a Sztárbox versenyre. A vitézzé avatott énekes azt is hozzátette, hogy "egy ilyen kis nyikhaj szúnyogcsődőr is képes arra, hogy szétverje a fejét az embereknek, hogyha kell, és nem dühből, hanem sportból".

A Sztárbox 2024-es évadában Varga Viktor a férfi könnyűsúly-kategóriában méretteti meg magát, és már január óta tudatosan edz a versenyre. A műsor kapcsán kifejtette, hogy Gáspár Győzőt is megverné, ha a műsorban részt venne, de megjegyezte, hogy "Győzikét mindenki megverné, de hát ő valószínűleg nem állna egy ilyenbe bele".