Rajczi Péter a Honvédség soraiban

A magyar labdarúgó-válogatott egykori csatára, Rajczi Péter bekapcsolódott a területvédelmi tartalékosok közé és megkezdte az alapkiképzést.

Rajczi Péter, aki korábban 11 alkalommal képviselte Magyarországot a nemzeti csapatban, csatlakozott a területvédelmi tartalékosokhoz. Az Irány a Sereg közösségi oldalának bejegyzése szerint a volt újpesti támadó a tartalékos toborzókampány hatására döntött úgy, hogy belép a Honvédségbe, és Nagykanizsán kezdte meg az egységes alapkiképzést.

A 43 éves egykori labdarúgó Kaposváron indította profi pályafutását a Kaposvári Rákóczi FC-nél 1997-ben. Hat év alatt 55 gólt szerzett a klub színeiben. 2003-ban az újpesti csapathoz igazolt, ahol 2012-ig maradt. Az Újpest FC-ben 181 első osztályú mérkőzésen lépett pályára és 81 gólt ért el. A magyar válogatottban 2004-ben debütált egy Szlovákia elleni mérkőzésen, összesen 11 alkalommal viselte a címeres mezt és háromszor volt eredményes. 2006-ban az NB I. gólkirálya lett.

Karrierje során külföldön is megfordult, a Barnsley és a Pisa csapataiban szerepelt kölcsönben, valamint játszott a Kecskeméti TE, a Mezőkövesd és a Kisvárda csapataiban is. Utolsó mérkőzését 2023-ban a III. kerületi TVE csapatában játszotta.

: Sportal