Szalai Attila szerződési csapdájában

A magyar válogatott védője, Szalai Attila nem tudja elhagyni a Hoffenheimet, és bár a Trabzonspor érdeklődik iránta, a kölcsönszerződés pénzügyi akadályokba ütközött.

Szalai Attila, a magyar válogatott labdarúgója, aki a legutóbbi szezonban a német élvonalbeli Hoffenheim, majd kölcsönben a Freiburg játékosa volt, kevés lehetőséget kapott a pályán. A török Trabzonspor érdeklődik ugyan iránta, de a Hoffenheim által kért magas ár miatt a kölcsönszerződés megkötése elakadt.

A német sajtó Szalai Attila legutóbbi szezonját a Hoffenheimben félresikerült befektetésként értékelte, miután a játékos több mint 12 millió euróért érkezett a klubhoz, de alig kapott lehetőséget a játékra. A Trabzonspor vezetőedzője, Abdullah Avci megerősítette az érdeklődést, de a tárgyalások a Hoffenheim által kért összeg miatt megakadtak.

Szalai Attila korábban sikeres időszakot töltött Törökországban a Fenerbahçe csapatában, és a magyar válogatottban is fontos szerepet tölt be. Az Európa-bajnokságon is pályára lépett, de a csoportmeccsek után már csak a Skócia elleni mérkőzésen kapott lehetőséget csereként. Török sajtóhírek szerint a Trabzonspor gazdasági helyzetének megfelelően jár el, és a jelenlegi állás szerint az átigazolás leállt.