Álvaro Morata sérülése a spanyol-francia meccs után

Egy biztonsági őr véletlen becsúszása okozhatott sérülést Álvaro Moratának, a spanyol válogatott csapatkapitányának, a franciák elleni 2-1-es győzelem után ünneplés közben.

A spanyolok győzelme után egy szurkoló rohant be a pályára, hogy szelfit készítsen a játékosokkal, amikor a helyszínre érkező biztonsági őrök megpróbálták őt lekísérni. Az egyik biztonsági őr azonban megcsúszott és belecsúszott Moratába, aki a felvételen láthatóan sántít és a térdét fogja. A spanyol válogatott csapatkapitányát a meccs 76. percében cserélték le, a baleset pedig az ünneplés során történt.

Luis de la Fuente, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya reménykedik, hogy Morata felépül és pályára léphet a vasárnapi Európa-bajnoki döntőben, amelyben a spanyolok az angol vagy a holland csapattal mérkőznek majd meg. „Álvaróval megvárjuk a holnapot” – nyilatkozta de la Fuente, hozzátéve, hogy bár a sérülés az ünneplés közben történt, úgy vélik, hogy Morata rendbe fog jönni.

A 2024-es Európa-bajnokság döntője vasárnap kerül megrendezésre, ahol a spanyol válogatott már biztos résztvevő, és szerda este dől el, hogy az angol vagy a holland csapattal kell-e megküzdeniük Berlinben.

: Guardian