Benedek Tibor ritkán látott fia férfivá érett

Benedek Tibor fia, Benedek Mór, elképesztő átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, kisfiúból férfivá érett, és a vízilabda csapatában is egyre jobban teljesít. A fiatal sportoló hamarosan vízilabda vb-döntőt játszik, és a Magyar Vízilabda Szövetség közösségi oldalán megosztott fotón is látható, ahogy a csapat mindenre elszántan készül a közelgő mérkőzésre.

Benedek Tibor és Epres Panni házassága példaként állhatott sokak előtt, hiszen a vízilabdázó és a modell kapcsolata az évek során egyre szorosabb lett, noha az első találkozásuk után csak évekkel később találtak egymásra újra. Amikor 2003-ban, 10 évvel az első találkozásuk után ismét összefutottak, már nem engedték el egymás kezét, és 2010-ben hivatalosan is összeházasodtak.

A pár két gyermekkel büszkélkedhetett: 2007-ben született meg a fiuk, Mór, majd 2009-ben a lányuk, Barka. Sajnos a gyerekek fiatalon veszítették el édesapjukat, a háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázót, aki négy évvel ezelőtt súlyos betegség következtében hunyt el.

Benedek Mór a vízilabdában jeleskedik, és a Magyar Vízilabda Szövetség által közzétett fotón is látható, ahogy a csapat tagjaként készül a közelgő világbajnoki döntőre. A szövetségi kapitány bizakodó a csapat sikerességét illetően, különösen az olaszok elleni győzelem után.

A magyar U18-as válogatott következő mérkőzése a korosztályos világbajnokság elődöntőjében lesz, ahol az olaszokkal mérkőznek meg. A meccsre kedd hajnalban (magyar idő szerint) 01:30-tól kerül sor, és a World Aquatics Youtube-csatornáján követhető élőben.