Gladiátor 2: Az első hivatalos fotók megérkeztek

Sokak kételye ellenére, hogy a Gladiátor folytatása fel tud-e majd érni az első rész ikonikus státuszához, a korábbi pozitív tesztvetítések után most az első hivatalos fotók is napvilágot láttak, amelyek további reményekkel töltik el a rajongókat.

A Vanity Fair által közzétett képeken többek között Paul Mescal gladiátoröltözetben, Denzel Washington színes ruhában, mint jómódú polgár, és Pedro Pascal teljes testpáncélban, mint katonai vezető látható.

Túlélni, vagy győzni?

A Vanity Fair Instagram-bejegyzése szerint a rajongóknak készülniük kell a szórakozásra, hiszen a Gladiátor 2 a 2000-es évben bemutatott film eseményei után veszi fel a történet szálát, amikor Russell Crowe Maximus karaktere életét veszti, ezzel megrengetve a Római Birodalom vezetését.

A film a Krisztus utáni 200-as évek elején játszódik, ahol Geta és Caracalla császárok, apjuk utasítására, próbálnak együtt uralkodni, de a hatalom megosztása konfliktushoz vezet, ami végül az egyikük halálával ér véget.

A Vanity Fair részletesen bemutatja a karaktereket, eddig többek között Paul Mescal és Pedro Pascal karaktereiről osztottak meg információkat. Mescal karaktere a túlélésért és a győzelemért vívott harcról szól, míg Pascal karaktere, aki Maximus alatt szolgált, a becsületkódexet követi, amit a legjobbtól tanult.

A Gladiátor 2 tervek szerint 2023 novemberében kerül a mozikba.