Farkasházy Tivadar kéri: Marco Rossi, maradj velünk!

Farkasházy Tivadar jegyzetében kifejti, hogy bár a magyar válogatott nem jutott tovább a legjobb 16 közé, a németek és svájciak továbbjutása csak a papírformát erősítette meg.

A humorista szerint a szlovénok elleni lélektelen játék miatt sokan a szlovákoknak szurkoltak az angolok ellen, ami meglehetősen ritka jelenség. Farkasházy kiemeli Gareth Southgate következetességét, ami a fáradt Bukayo Saka és Jude Bellingham pályán tartását jelentette, míg a formában lévő Cole Palmer a kispadról nézte a játékot. Bellingham végül egy utolsó perces ollózással mentette meg Southgate állását.

A jegyzetíró említést tesz arról is, hogy a grúz válogatottat sokan magasztalták, annak ellenére, hogy szerinte három ingyenpontot kaptak a portugáloktól. A spanyolok azonban kiejtették őket a versenyből. Farkasházy megemlíti Hont András újságíró véleményét is, aki szerint a grúzok jobban megérdemelték a továbbjutást, mint a magyarok.

Végül Farkasházy Tivadar egy fontos üzenettel zárja jegyzetét: arra kéri Marco Rossit, hogy maradjon a magyar válogatott szövetségi kapitánya.