L.L. Junior megható üzenettel köszöntötte fel volt párját

Bár L.L. Junior és Hopp Csilla már nem alkotnak egy párt, a rapper mégis szeretetteljes üzenetben köszöntötte fel volt szerelmét, Csillát születésnapja alkalmából.

L.L. Junior, aki a magyar zenei élet egyik ismert alakja, Instagramon osztott meg egy családi fotót, mellyel volt párját, Hopp Csillát köszöntötte fel annak születésnapján. A zenész megható szavakkal fejezte ki tiszteletét és szeretetét volt kedvese iránt, jelezve, hogy bár életük külön úton halad tovább, Csilla még mindig fontos szerepet tölt be az életében.

A közzétett üzenetben L.L. Junior így fogalmazott: "Isten éltesse két fiam anyukáját erőben egészségben, Csilla, légy nagyon-nagyon boldog! Bár az életünk külön úton halad tovább, mégis nagyon fontos vagy nekem/nekünk. Vigyázz magadra és érezd magad nagyon jól 🙏🤍😘 Ui: finoman a piával, haver 🙅🏽‍♂️😜😘".

A zenész és Hopp Csilla kapcsolatából két fiú született, Lacika, aki jelenleg 11 éves, és Dávid, aki sajnálatos módon 2019-ben egy baleset következtében elhunyt. Az üzenet és a csatolt fotó is azt sugallja, hogy a két szülő között a kapcsolat továbbra is baráti, és L.L. Junior fontosnak tartja, hogy gyermekei édesanyját méltó módon köszöntse születésnapján. Nem ez az egyetlen alkalom, amely azt bizonyítja, hogy a válás ellenére képes nagyon jó kapcsolatot ápolni Junior és Csilla. Kisfiúk, Lacika 11. születésnapján is összegyűltek.

L.L. Junior az elmúlt időszakban Dárdai Blanka, énekesnővel került se veled, se nélküled kapcsolatba, azonban az új szerelem mellett, nem feledkezett meg volt feleségéről Hopp Csilláról sem. Tavaly októberben erősítette meg a hírt, miszerint sikeresen megállapodtak minden korábbi, indulatot keltő kérdésben exfeleségével, Körtvélyessy Kingával és válásuk ezzel véglegesnek mondható. A feleknek végül a hároméves kislányuk és közös vagyonuk kérdésében is sikerült megállapodniuk.

Junior korábbi párja, Hopp Csilla is kiállt mellette a nehéz időszakban, és azt is hangsúlyozta, hogy a rapper nagyszerű édesapaja közös gyereküknek, Lacikának. Bár az egykori szerelmesek már évek óta nincsenek együtt, továbbra is remek kapcsolatot ápolnak.