Új fejezet Tóth Gabi életében

Tóth Gabi, a TV2 sztárja, közösségi oldalán keresztül osztott meg fekete-fehér fotókat, amelyekkel bejelentette, hogy új fejezet kezdődik az életében.

Az énekesnő az elmúlt időszakban hatalmas átalakuláson ment keresztül, mind testileg, mind lelkileg. A válása után úgy tűnik, hogy Papp Máté Bence oldalán újra rátalált a boldogságra, hiszen érdeklődési körük és nézeteik is összhangban vannak. Tóth Gabi stílusát tekintve is változatos, hiszen számos külső megjelenést kipróbált már, legutóbbi frizuraváltása pedig egy kleopátra fazonú hajviselet volt.

Az énekesnő nemrégiben egy merész fotósorozatot készíttetett, ahol egy mélyen dekoltált felsőben, csábos tekintettel pózolt a kamerának. Az Instagramon közzétett képek mellett egy bejelentést is tett: új fejezet kezdődik az életében. Bár nem részletezte, hogy ez pontosan mit takar, az egyértelmű, hogy Tóth Gabi életében számos változás történt, legyen szó zenei stílusról, megjelenésről vagy éppen magánéletről.

A magánéleti boldogság jeleként Tóth Gabi nemrégiben egy Instagram-történetben osztott meg egy videót, amelyben párja, Papp Máté Bence több cserépnyi muskátlival érkezik haza a fellépés után. A felvételen a következő párbeszéd hallható:

– Babája! Mit hoztál?
– Virágot.
– Ennyit? Ezek nagyon szépek.
– Szépek?
– Igen. De szeretlek!

Ez a kedves gesztus is mutatja, hogy az énekesnő és párja kapcsolata erős és szeretetteljes. A romantikus pillanatot megörökítő videó péntek délutánig tekinthető meg az énekesnő Instagram-oldalán. A pár nemrégiben közös interjúban is mesélt a kapcsolatukról.