Szakított szerelmével a Dancing with the Stars táncosnője

Szőke Zsuzsanna, a Dancing with the Stars táncosnője bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata párjával, Ádámmal. A sztár korábban gyakran osztott meg közös, romantikus képeket, de ezek a fotók eltűntek a közösségi oldaláról, ami a rajongók körében találgatásokat váltott ki. Szőke Zsuzsanna most megerősítette a szakítás tényét, és elmondta, hogy egy hónapja döntött úgy, hogy nem folytatja tovább a kapcsolatot. A táncosnő szerint a szakítás békésen történt, de arról, hogy volt szerelme hogyan dolgozza fel a történteket, nem tud nyilatkozni.

A táncosnő elárulta, hogy jelenleg a saját életére és munkájára koncentrál. Sokat dolgozik, tanít, és a nyáron is próbálja jól érezni magát, ami eddig sikerült is neki. Emellett felnőttképzésre is jár a TV2-nél, és a horvátországi kiruccanása után tervezi letegyeni a vizsgáit.

Szőke Zsuzsanna a nyári terveiről is beszélt, amelyek a munkájától függnek. Tervei között szerepel a Balatonon és Horvátországban való nyaralás, de a fellépések és a munka miatt ezeket igyekszik összehangolni. A Fever Dance Group tagjaként említette, hogy a táncversenyekről egyelőre nem tud többet mondani, de nem zárkóznak el egy újabb verseny elől. Idén áprilisban a csoport világbajnok lett az Artistic Dance Couple Formation kategóriában.

Egy másik népszerű táncosnő, Pap Dorci, aki szintén a Dancing with the Stars műsorában tűnt fel, az Exatlon óta elképesztő népszerűségre tett szert. Rajongók ezrei követik a különféle social media felületein, illetve a Zsákbamacskában és a Szerencskerékben is feltűnt azóta. A fiatal lány a röplabdás múltjának és a folyamatos testmozgásnak köszönhetően bomba formában van, amely a férfiak figyelmét is felkelti. Azonban pár hónapja úgy nyilatkozott, hogy hiába próbálkoznak nála, nem találkozott még olyan férfival, aki megfogta volna. Nyitott ugyan, de nem akar mindenáron kapcsolatot, csak ha érzi, hogy megvan az a plusz. A 22 éves szépség a nyár folyamán eseményekre, összejövetelekre, bulikra és fotózásokra jár, ahol nemrégiben egy vízimentő torony létráján pózolva, falatnyi bikiniben villantotta meg formás idomait.