Ördög Nóra: „Ha őszinte akarok lenni, kicsit válságban vagyok most”

Ördög Nóra, a sokoldalú műsorvezető, aki a televíziózás mellett a közösségi médiában is aktív, elismerte, hogy néha szüksége van a pihenésre, és idén nyáron tervez visszavenni a tempóból.

Ördög Nóra a televíziós munkái mellett számos más területen is tevékenykedik, többek között a közösségi médiában is aktív jelenlétet mutat. Facebookon, Instagramon és YouTube-on egyaránt megtalálhatóak a tartalmai, és emellett egy kisboltot is üzemeltet Balatonakarattyán. A TikTok platformmal kapcsolatban azonban bizonytalanságokat érez, és úgy véli, nem szeretne újabb közösségi médiás területen elindulni. Ördög Nóra a Nők Lapja interjújában osztotta meg gondolatait ezzel kapcsolatban: „Már az Instagramra is azt mondtam, hogy kihagyom: nem akarok már egy újabb platformot megismerni és belakni. Arra gondoltam, majd a generációmmal együtt öregszünk meg a Facebookon. Aztán persze rájöttem, hogy nem tudom kikerülni például az Instát. Most a TikTok világával kapcsolatban érzem, hogy én ezt nem fogom tudni befogni. Már most lélegzet-visszafojtva figyelem, hogy a gyerekem mit művel: Mici épp tegnap volt lovagolni, és lehajította a ló. De neki nem az volt a legfontosabb, hogy jól van-e, hanem hogy fel lett-e véve videóra. Estére vágott belőle nyolc fantasztikusan szerkesztett, különböző kisfilmet, hogy megmutathassa a barátainak... A tinik már így működnek. Ezzel én nem hiszem, hogy föl akarom venni a versenyt, de közben megvan bennem a vágy, hogy értsem ezt a világot” – magyarázta a műsorvezető.

Ördög Nóra a jövőt illetően is megosztott néhány gondolatot, különös tekintettel arra, ha fia, Vencel is részt venne az Ázsia Expressz című utazós reality műsorban. Az Ázsia Expressz kapcsán érdekes lehet megemlíteni Till Attila, a TV2 másik műsorvezetőjének őszinte vallomását is, aki a TV2 Titkok Ramónával című műsorban beszélt nyíltan alkoholizmusáról. Till Attila elmondta, hogy bár nyolc éve egy kortyot sem iszik, még mindig alkoholistaként tekint magára. "A lényeg, hogy én abszolút alkoholista vagyok, csak egyáltalán nem iszom már. Nyolc éve nemivó alkoholista vagyok, az én életemre ez lett a megoldás" – fogalmazott a műsorvezető, aki hozzátette, hogy munka közben soha nem ivott, kivéve egy váratlan helyettesítést egy buli után. Az Ázsia Expressz forgatásán is előkerült az alkohol téma, amikor Tillát és Stohl Andrást egy helyi férfi rizsborral kínálta, de hogy miként reagált rá, az ősszel derül ki.