Molnár Anikó nyakplasztikája: Fájdalmas napok, de megérte

Molnár Anikó szörnyű napokat élt át a nyakplasztikája után, de a beavatkozásnak köszönhetően kollégái szerint húsz évvel fiatalabbnak néz ki.

A kor előrehaladtával és fogyása következtében megereszkedett bőr miatt döntött úgy, hogy plasztikai sebész segítségét kéri. A műtétet Budapesten végezték el, és a fül mellett végeztek egy metszést, onnan húzták fel a bőrt. Molnár Anikó a Ripostnak mesélt a műtét utáni nehéz napokról. Az érzéstelenítő injekció beszúrása fájdalmas volt, maga az operáció során azonban nem érzett fájdalmat, és még beszélgetni is tudott az orvossal. A műtét utáni időszak azonban pokoli volt számára, úgy érezte, mintha bőrét két oldalról égetnék. Semmilyen fájdalomcsillapító nem hozott enyhülést, az első éjszakán egy percet sem, a másodikon csak óránként tíz percet, a harmadikon pedig hat órát tudott aludni. Az arcának duzzanata is jelentős volt.

Molnár Anikó elmondása szerint a műtét során a fül mellett végeznek egy metszést, és onnan húzzák fel a bőrt. A varratszedés után, amikor tükörbe nézett, alig ismert magára a látványos változás miatt. Habár a gyógyulási folyamat még nem ért véget, már most elégedett az eredménnyel. Munkahelyén, a szalonban is megjegyezték, hogy húsz évvel fiatalabbnak néz ki. Molnár Anikó ígérete szerint, amint az ödéma is lelohad, megmutatja, milyen lett a végeredmény.