Nincs ereje nehéz szerepekhez a Marvel sztárjának

Jeremy Rennernek nincs elég energiája ahhoz, hogy kihívást jelentő szerepeket vállaljon másfél évvel ezelőtti, majdnem halálos hóeke-balesete után. Mint mondja, nagyon fél újra színészkedni.

Az Oscar-díjra jelölt színész − aki leginkább a Marvel Moziverzum, valamint a Mission Impossible filmekből ismert − a Will Arnett, Jason Bateman és Sean Hayes színészek által vezetett Smartless podcastban beszélt arról, hogy nehezebbnek találja a színészetet, mint a 2023 januárja előtt.

Renner 2023. január elsején került kritikus állapotban kórházba, miután hókotrás közben elgázolta saját Sno-Cat gépe. A baleset során a színész próbálta megállítani a kézifék nélkül csúszó hókotró gépet, de becsúszott alá, és a jármű átment rajta.

„Egyszerűen nincs rá energiám. Annyi erőfeszítést kell tennem ezért a valóságért, ezért a testért. Sok időre van szükségem, hogy pozitív gondolataim legyenek, és hogy fejlődhessek” − idézi a színész szavait a The Guardian. Renner hozzátette, hogy már az is rengeteg energiáját viszi el, hogy minden nap odaérjen a forgatásra.

Folytatja a munkát

A színésznek több mint harminc csontja tört el, és egy év rehabilitáción van túl. Renner újra megtanult segítség nélkül járni, idén januárban pedig munkába állt, hogy megcsinálja a Kingstown polgármestere című drámájának harmadik évadát.

Renner legközelebb Daniel Craig mellett szerepel Rian Johnson harmadik Knives Out-filmjében, a Wake Up Dead Manben, amely az első filmszerepe lesz a baleset óta. Az interjúban Renner elismerte, hogy a balesetben ő hibázott, és most ennek megfelelően fizet is az árát.