Demcsák Zsuzsa a lányával való kapcsolatáról és az anyaságról beszélt

Demcsák Zsuzsa, a népszerű műsorvezető, megosztotta gondolatait a lányával, Tamarával való kapcsolatáról és az anyaság kihívásairól. Beszélt arról, hogy milyen nehézségekkel jár egy 18 éves válságainak kezelése, és hogy mennyire más ez, mint a kisgyermekkor egyszerűbb problémái.

Nemrég ünnepelte lánya, Tamara 18. születésnapját, és ebből az alkalomból Demcsák Zsuzsa a csütörtöki Mokkában beszélt a lányával való kapcsolatáról. Elmondta, hogy Tamara egy különleges egyéniség, akinek a lelke finomsága és kedvessége tükröződik az arcán. Demcsák szerint lánya érzelmessége sokat tanította őt az érzések kifejezésére és arra, hogy ezek mennyire fontosak az életben.

A műsorvezető szerint nehéz megtalálni a helyes egyensúlyt a baráti és szülői viszony között, és hogy lányával való kapcsolatuk nagyon szoros, ami mindkettejük életére hatással van. Demcsák azt is hozzátette, hogy bár sokban különböznek, igyekszik segíteni Tamarának, hogy jobban bízzon magában, és hogy a lánya szeretné, ha anyja már mint felnőttként kezelné őt, de a hozzá tartozó kötelezettségeket még nem mindig vállalja fel.

Demcsák Zsuzsa a gyermeknevelés nehézségeiről is beszélt, megjegyezve, hogy a kisgyermekkor problémái egyszerűbbek, mint egy 18 éves életének válságai és érzelmi törései. Emellett megemlítette, hogy idősebb gyermeke, Benedek is hamarosan elhagyja a családi fészket, ami szintén megviselte őt, amikor a fiú a vacsoraasztalnál bejelentette, hogy elköltözik. A műsorvezető bevallotta, hogy nehezen viselte ezt a pillanatot, és sírt, amikor fia közölte vele a döntését.