Rácz-Gyuricza Dóra korábbi kapcsolatairól beszélt

Rácz-Gyuricza Dóra, a Konyhafőnök egykori versenyzője, Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy korábbi csalódásai hozzájárultak jelenlegi boldogságához és házasságához.

A Konyhafőnök hatodik évadában ismerkedett meg jelenlegi férjével, Rácz Jenővel, és azóta már egy kislány boldog szülei. Dóra szerint a korábbi kapcsolatai, bár csalódásokkal teli voltak, végül segítették őt abban, hogy megtalálja a szerelmet és a boldogságot. Instagram-sztorijában, amit a Blikk szúrt ki, így fogalmazott: "Abban a helyzetben mindig nehéz ezt meglátni, de mindegyik kellett ahhoz, hogy megtanuljam a leckét! Megtanuljam, mi az, amit nem érdemlek, ezáltal mik az intő jelek valakiben. És mi az, amit viszont keressek és megbecsüljek, ha megtalálom! Persze azt is fontos volt belátnom, hogy én miket rontottam el és hogyan kell nyíltan kommunikálnom, amire vágyom" – írta az édesanya.

Dóra hálásnak érzi magát a korábbi tapasztalataiért, mivel úgy véli, ezek nélkül nem találta volna meg a férjét. "Minden egyes komplexusos idióta kellett hozzá, hogy megtaláljam a férjem. Úgyhogy végeredményben köszönöm, hogy elüldöztek, így a megfelelő helyre kerültem" – jelentette ki Rácz-Gyuricza Dóra.