Ördög Nóra gyermekei és a szereplős élet

Ördög Nóra, a népszerű műsorvezető, nemrégiben a Nők Lapjának adott interjúban beszélt családjáról és karrierjéről. Elmondta, hogy bár korábban nem szerette visszanézni a tévés munkáit, mára már megbékélt önmagával és munkájával.

A gyerekei jövőjéről szólva kifejtette, hogy amennyiben ők is komfortosan érzik magukat a nyilvánosság előtt, nem fogja őket eltántorítani a médiaszerepléstől. Ördög Nóra szerint, ha az ismertséget helyén kezeli az ember, abban semmi káros nincsen.

A saját hozzáállásáról az ismertséghez úgy nyilatkozott, hogy nem tulajdonít neki túlzott jelentőséget, és tisztában van azzal, hogy a munkája csupán egy a sok közül, még ha ezzel több egyéb dolog is jár együtt.

A műsorvezető hozzátette, hogy ő nem az a felfuvalkodott típus, magával szemben sokkal kritikusabb, mint másokkal, és a közönségtől is kap hideget-meleget.

Az interjúban Ördög Nóra arról is beszélt, hogy élete utolsó nyugodt időszakát a karantén alatt élte meg, azóta pedig egyfajta "darálóba" került. A Balatonon töltött negyedik szezonjuk során sok felelősséget kell viselniük, és ez fárasztóvá vált számukra. A Balatonra utazás kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a MÁV-START bevezetett egy új, teszt jellegű szabályozást, amely szerdától lehetővé teszi, hogy a 20 kilogrammnál nem nehezebb kutyák szájkosárral és pórázon, viszonylati kutyajegy vagy kutya országbérlet megvásárlása ellenében utastérbe vihetők, szállítóeszköz nélkül. A változás szerint már nem szükséges a kutyákat zárt dobozba helyezni, de a póráz és a szájkosár, valamint az oltási könyv továbbra is kötelező. Ha a kutyás utas közelében ülő utas kifogásolja az állat jelenlétét, neki a vasúttársaság új ülőhelyet biztosít. A 20 kilogrammnál nehezebb, nagytestű kutyák továbbra is csak a nem helyjegyköteles vonatokon és csak azok peronján szállíthatók, utastérbe nem vihetők be. A kísérleti jelleggel szeptember elsejéig feloldott korlátozás a Balaton és Tópart IC-k, a Jégmadár, Panoráma, Napfürdő, Aranypart, Aranyhíd, Ezüstpart, Fenyves expresszvonatok, valamint a Kék Hullám IC-k, a Csabai Tekergő, a Szabolcsi Tekergő, a Lesence és a Tanúhegy expresszvonatok 2. kocsiosztályán érvényes.

A családi vállalkozásokról, egy balatoni kisboltról és bisztróról szólva elmondta, hogy férjével, Nánási Pállal nem tudnak üzletemberi szemlélettel hozzáállni, érzelmi alapon döntenek, ami gazdaságilag nem mindig a legjobb döntés.

Ördög Nóra azt is elárulta, hogy gyerekkorában a hétvégék munkával teltek, ritkán volt idejük csak ülni a kanapén és sorozatokat nézni az anyukájával.

A műsorvezető 42 éves korára eljutott odáig, hogy éjjel háromkor már nem foglalkozik munkaügyekkel, és tudatosan fékez. Az idei nyáron ő és férje igyekeznek kiélvezni a pihenést és az általuk elindított vállalkozások örömeit is.