Szoboszlai Dominik és a zúzapörkölt: Így vigasztalódik a magyar válogatott sztárja

A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságon való szereplése véget ért, és a csapat tagjai, köztük Szoboszlai Dominik is, visszatérhettek szeretteikhez. Szoboszlai barátnője, Buzsik Borka kedvenc ételével, zúzapörkölttel várta otthon a Liverpool játékosát.

A magyar válogatott csoportharmadikként esett ki a kontinenstornáról, rosszabb gólkülönbség miatt maradtak le a nyolcaddöntőről. Szoboszlai Dominik, aki egy gólpasszt jegyzett a tornán, nem volt százszázalékos állapotban, hiszen továbbra is a combhajlítójával küszködik. A csapatkapitány Instagram-oldalán kifejezte büszkeségét a csapat iránt és köszönetet mondott a szurkolóknak a támogatásért.

A válogatott játékosok csalódottságát enyhítheti a szeretteik társasága és a hazai ízek. Szoboszlai korábban elárulta, hogy a zúzapörkölt nokedlivel a kedvenc étele, és szereti a hétköznapi pillanatokat, mint például egy kifőzdében étkezni a barátaival vagy édesapjával.

Borka, Szoboszlai barátnője, Instagram-oldalán posztolt a zúzapörkölt elkészítéséről, ami valószínűleg a focista kedvéért készült. Szoboszlai áprilisban egy interjúban megerősítette, hogy boldog párkapcsolatban él.

A Liverpool játékosa tavaly szeptemberben szakított korábbi párjával, majd májusban kezdtek el terjengeni a pletykák egy új szőke hölgyről, akivel a szezonzáró bajnoki után mutatkoztak be együtt. Borka székesfehérvári, kilenc hónappal idősebb Szoboszlaitól, és januárban töltötte be a 24. életévét. Diplomás menedzserként dolgozik, és influenszerként is aktív az Instagramon.