"Ezt a dobást nem hagyhattam ki" - Sulyok Tamást kosarazás közben kapták lencsevégre

Nem mindennapi látványban volt részük a követőknek, amikor Sulyok Tamás köztársasági elnök kosárlabdázás közben készült fotóját osztotta meg közösségi oldalán, elegáns öltözetben.

Sulyok Tamás köztársasági elnök a közösségi médiában többnyire hivatalos teendőiről számol be, de most egy meglepő képpel örvendeztette meg követőit. A köztársasági elnök egy tornateremben kosárlabdázás közben készült fotót tett közzé, ahol éppen egy dobásra készül. A képen viselt elegáns öltözete arra utal, hogy nem egy megszokott edzésről van szó, hanem munka közbeni kikapcsolódásról.

A köztársasági elnök a következő idézettel indította bejegyzését: "»Tégy jót a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne.« (Avilai Szent Teréz)". Ezzel arra buzdította követőit, hogy ők is mozogjanak többet, hangsúlyozva a sportolás fontosságát. Sulyok Tamás hozzátette: "Nem kosarazni készültem, ahogyan az az öltözékemből is látszik, de ezt a dobást nem hagyhattam ki. Hálás vagyok, hogy annak idején Zsuzsától nem kaptam kosarat" - ezzel egy személyes emléket is megosztva a nyilvánossággal.