Ördög Nóra gyermekei és a nyilvánosság

Ördög Nóra, a népszerű műsorvezető, nem zárkózik el attól, hogy gyermekei is ismertek legyenek, és bár a család a mindennapokban fontos szerepet játszik, idén nyáron a kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt.

Ördög Nóra, aki többek között a Dancing with the Stars zsűrijében és a Next Top Model Hungary, Ázsia Expressz, valamint a Megasztár műsorvezetőjeként is ismert, elárulta, hogy a családja mellett a munkájára is nagy hangsúlyt fektet. A két gyermekes édesanya, aki saját sminkmárkával és balatoni kisboltokkal is rendelkezik, elmondta, hogy gyermekei már hozzászoktak ahhoz, hogy őt egy ország ismeri, és nem zavarja őket, ha az utcán felismerik őket.

Nóra szerint a gyermekei természetesen nőttek bele abba, hogy őt ismerik, és egyelőre nem érzik kényelmetlenül magukat a nyilvánosság előtt. A műsorvezető hozzátette, hogy bár korábban nem szerette visszanézni magát a képernyőn, mára már megszokta ezt is. A kisfia, Venci már jelezte is, hogy szívesen részt venne az Ázsia Expresszben, amire Nóra pozitívan reagált.

Ördög Nóra hangsúlyozta, hogy a család stabil alapokon áll, és ha gyermekei kényelmesen érzik magukat a nyilvánosság előtt, nem fogja őket ebben korlátozni. Úgy véli, ha az ismertséget helyén kezelik, abban nincs semmi rossz.

A műsorvezető elismerte, hogy a sűrű hétköznapok és a folyamatos pörgés mellett kevés ideje marad pihenésre. Az utolsó nyugodtabb időszakuk a férjével, Nánási Pállal a Covid-járvány idején volt. Azóta egyre több feladat hárul rájuk, és elismeri, hogy kezdenek elfáradni a sok teendőben. A balatoni kisboltjaik és bisztrójuk iránti érzelmi alapon hozott döntéseik gazdaságilag nem mindig voltak a legbölcsebbek, de ezen a hozzáálláson nem szeretnének változtatni.

Nóra emlékeztet arra, hogy gyerekkorában is sokat dolgoztak a szüleivel, és ritkán voltak olyan hétvégék, amikor csak pihentek. Mostanra azonban elérkezett arra a pontra, hogy nem akar hajnalban e-mailezgetni, és igyekszik lassítani, hogy ne szorítsa háttérbe a családját. Idén nyáron a kisboltjaik és a balatoni élmények élvezetére koncentrál, és terveznek utazni is, miközben a gyerekek egyre önállóbbak lesznek.