A Házasság első látásra sztárjai ikreket várnak

A Házasság első látásra amerikai változatában megismert Jamie Otis és Doug Hehner bebizonyították, hogy a kapcsolatuk erősebb a kezdeti kétségeknél, és most ikreket várnak.

Jamie Otis és Doug Hehner, a Házasság első látásra című műsor egykori résztvevői, akiket a 2014-es évadban hozott össze a sors, úgy érzik, hogy sikerült cáfolniuk azokat, akik nem hittek a kapcsolatukban. A műsorban vadidegenként kezdődött a történetük, hiszen amikor összeadták őket, semmilyen előzetes információval nem rendelkeztek egymásról. Az elmúlt évek során azonban számos kihíváson mentek keresztül együtt, és ma már stabil, boldog párkapcsolatot élveznek, annak ellenére, hogy kezdetben nem volt köztük szerelem első látásra. Otis kezdetben nem is örült, hogy Hehner lett a párja.

Azóta a pár két gyermeket nevel: Henley Grace 6 éves, Hendrix pedig 4 éves. A család hamarosan további tagokkal bővül, ugyanis Jamie és Doug ikreket várnak. A tervek szerint a kisfiúk éppen Doug születésnapján, október 15-én fogják meglátni a napvilágot.