"Minden egyes komplexusos idióta kellett hozzá, hogy megtaláljam a férjem" - Rácz-Gyuricza Dóra a szerelem útvesztőiről

Rácz-Gyuricza Dóra, az RTL A Konyhafőnök című műsorának egykori versenyzője, aki a műsorban ismerte meg jelenlegi férjét, Rácz Jenő sztárséfet, a boldogság és a csalódások útjáról mesélt. Dóra elmondása szerint bár jelenleg tökéletes harmóniában él férjével, nem mindig volt része ilyen kiegyensúlyozott kapcsolatban. Sok csalódáson ment keresztül, mire rájött, milyen intő jelekre kell figyelnie az ismerkedés során, hogy ne ragadjon bele egy mérgező kapcsolatba.

Az édesanya Instagram-sztorijában osztotta meg tapasztalatait, hangsúlyozva, hogy a korábbi kapcsolataiból levont tanulságok segítették abban, hogy felismerje, mi az, amit nem érdemel meg, és mi az, amit értékelnie kell, ha megtalálja. Dóra hozzátette, fontos volt számára felismerni saját hibáit is, és megtanulni, hogyan kommunikálja nyíltan az igényeit.

A fiatal édesanya pozitív hozzáállását hangsúlyozva megjegyezte, hogy utólag még a rossz kapcsolatainak is hálás, mivel ezek a tapasztalatok vezették el őt a jelenlegi boldog házasságához. "Minden egyes komplexusos idióta kellett hozzá, hogy megtaláljam a férjem. Úgyhogy végeredményben köszönöm, hogy elüldöztek, így a megfelelő helyre kerültem" - fogalmazott Dóra. Rácz Jenővel a A Konyhafőnök 2019-es évadában ismerkedtek meg, és miután Dóra kiesett a főzőműsorból, a séf randira hívta őt. Azóta összeházasodtak, és két évvel ezelőtt egy közös kislányuk is született.