Yettel: Egy napra mindenki számára korlátlan mobilnet – egy kis csavarral

A Yettel mobil szolgáltató bejelentette, hogy június 20-án, egy napra megszünteti az adatforgalmi korlátokat, így minden előfizető számára korlátlanul elérhetővé válik a mobilinternet.

A Yettel célja, hogy ügyfelei egy napra átélhessék a korlátlan mobilnet nyújtotta élményt, ezért a hivatalos előhívó számukhoz (06.20) kapcsolódóan, június 20-án kikapcsolják az adatforgalmi számlálókat. Ennek eredményeként az előfizetők díjmentesen és korlátlanul internetezhetnek belföldön, az adatforgalom nem csökkenti az adatkeretüket ezen a napon.

A promóció minden Yettel előfizető számára elérhető, beleértve a lakossági, kisvállalati, új generációs dolgozói és flottás, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező közép- és nagyvállalati ügyfeleket is.

A Yettel hozzátette, hogy a korlátlan mobilinternet az 5G-hálózaton is elérhető lesz azok számára, akik rendelkeznek a szükséges készülékkel és 5G-lefedettségi területen tartózkodnak. Az adatforgalmazás ezen a napon is a tarifacsomagban meghatározott sebességgel vehető igénybe.

Még azok az előfizetők is élvezhetik a díjmentes mobilnetet, akiknek egyébként nincs adatkeretük.