Mészáros Lőrinc magángépének útja Stuttgartba

Stuttgartba érkezett a magángép, amelyen korábban Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is utazhatott, és amelyet egy helikopter előzött meg a ferihegyi repülőtéren.

Szerda reggel a budaörsi repülőtérről felszállt egy helikopter, amely a sajtóértesülések szerint korábban Mészáros Lőrincet és társaságát szállította Szegedre. Ez a helikopter, amely az OE-XWY lajstromjelűt viseli, gyakran közlekedik a budaörsi és a ferihegyi repülőtér között, különösen akkor, amikor az OE-HUG lajstromjelű repülőgép is éppen indulásra készül.

A helikopter útja ezúttal is a ferihegyi repülőtér felé vezetett, ahol nem sokkal reggel fél nyolc után landolt. Közvetlenül utána, reggel nyolc után öt perccel, az OE-HUG lajstromjelű repülőgép is megindult a futópálya felé, és Stuttgartban szállt le.

Ez a repülőgép gyakran fordul meg olyan helyeken, ahol Mészáros Lőrinc is megjelenik. Tavaly például Bordeaux-ban tűnt fel, ahol a vállalkozónak birtoka van, és a nyáron többször is egy időben tartózkodott a Rose d’Or nevű jachttal.

Jelenleg nem áll rendelkezésre információ arról, hogy kik utaztak a géppel Stuttgartba, és nem is megerősített tény, hogy Mészáros Lőrinc és családja lett volna a fedélzeten.