Telekom kivonul a veszprémi kézilabdázásból 27 év után

A Magyar Telekom bejelentette, hogy 2024. június 30-án véget ér a Veszprém kézilabda csapatával való több mint 25 éves együttműködése. A klub jelenlegi strukturális átalakításon megy keresztül, amely a névadó szponzort és a további támogatókat is érinti.

A Veszprém Handball Team Zrt. és a Magyar Telekom közötti együttműködés 1997 óta áll fenn, és 2016 óta a Telekom a névadó főszponzor szerepét töltötte be. A klub honlapján közzétett közlemény szerint a Veszprém Handball Team Zrt. egy tervezett strukturális átalakuláson megy át, amelynek részeként a jelenlegi szponzori szerződések is megújulnak. A klub keddi közleménye szerint a strukturális változás lehetővé fogja tenni, hogy a Veszprém a jövőben is a legmagasabb célokért küzdjön, és az európai kézilabda erős és megkerülhetetlen brandje legyen.

Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója büszkén emlékezett vissza a klub sikereire, amelyeket a Telekom támogatásával értek el, és jókívánságait fejezte ki a klub jövőbeli sikereihez. "Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz!" – mondta. Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója is megköszönte a hosszú távú támogatást, amely hozzájárult a csapat és a klub hírnevének növeléséhez, és további sikereket kívánt a Telekomnak. "A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!" – fogalmazott. Mindkét fél pozitívan tekint vissza az elmúlt évekre, és közös elhatározással döntöttek az együttműködés 2024. június 30-i felbontásáról. A klub ígéretet tett arra, hogy hamarosan bővebb tájékoztatást adnak a változásokról.