Orbán Ráhel és az Odu Store második születésnapja

Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya, az Odu Store luxusbababoltjának második születésnapját ünnepelte, ahol kihangsúlyozta, hogy azokat az anyukákat képviseli, akik akkor és ott dolgoznak, ahol tudnak.

Az üzletasszony a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy az időbeosztás minden anyuka számára a legnagyobb kihívás, legyen szó munkáról vagy háztartás vezetéséről. Orbán Ráhel szerint szeretne több időt fordítani az Odu Store-ra, de tudatosan képviseli azokat az anyukákat, akik a rendelkezésre álló időben és lehetőségek mellett próbálnak megfelelni a feladataiknak.

Az Odu Store-t nem csupán egy bababoltként, hanem egy közösségi térként is definiálja, ahol a szülők megoszthatják egymással kihívásaikat és boldog pillanataikat, valamint tanulhatnak a szakemberektől. Orbán Ráhel hangsúlyozza, hogy veszélyesnek tartja az anyukák számára a tanácsok osztogatását, mivel ez kudarcokhoz és megszégyenítő érzésekhez vezethet. Úgy véli, mindenki számára fontos, hogy az ösztöneire hallgasson, és inkább csak meséljenek a szülőknek.

A Blikk kérdésére válaszolva beszélt arról is, miért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza Instagram-oldalát. Orbán Ráhel szerint a BDPST Koncept a történetmesélésről szól, és ő is szeretné a saját történetét elmesélni, értékteremtéssel inspirálni másokat. Úgy érzi, hogy a csoport által létrehozott értékek és tevékenységek mások számára is inspirálóak lehetnek, de hangsúlyozta, hogy soha nem volt célja, hogy celebbé váljon.

Az üzletasszony a gyermeknevelés kapcsán is megosztott egy személyes történetet, amikor az édesanyja megkérdezte tőle, hogy vásárol-e új iskolatáskát az iskolai előkészítőbe járó unokájának. Orbán Ráhel válasza az volt, hogy egyelőre nincs rá szükség, mivel a kislánya ragaszkodik a nagyobb testvértől örökölt táskához, amely számára biztonságot jelent.

Az Odu Store pénzügyi helyzetéről is szó esett: a bolt eddigi mindhárom üzleti évében veszteséges volt, 2023-ban 80,4 millió forint mínuszt halmozott fel. Orbán Ráhel elmondása szerint nem rövid távra és gyors megtérülést tervez, máskülönben mindenki bababoltot nyitna.

A miniszterelnök lánya egyébként nemcsak a saját narratíváját szokta bemutatni a közösségi médián, hanem a Fidesz kampányüzeneteit is. (via Telex)