Nostradamus pokoli jóslata: ma kitör a harmadik világháború

Az indiai Nostradamus szerint kevesebb mint 24 óránk van hátra a harmadik világháború kirobbanásáig. Megmutatjuk, milyen eszközöknek kell lenniük a túlélőkészletünkben.

Az új Nostradamusként emlegetett indiai asztrológus, Kushal Kumar világesemények előrejelzésével vált ismertté. Nemrégiben előre látta a feszültség növekedését több geopolitikai konfliktusban, mint például Izrael és a Hamász, Észak- és Dél-Korea, Kína és Tajvan, valamint Oroszország és a NATO között.

Kumar a Daily Star-nak nyilatkozva pontos időpontot is megjelölt a várható konfliktusra: szerinte a harmadik világháború június 18-án, azaz ma fog kitörni. Az asztrológus szerint a mai nap különösen erős bolygóimpulzusokat hordoz, amelyek elősegíthetik a háború kirobbanását, de június 10. és 29. között is számítani kell rá.

Kumar, aki a védikus asztrológiai módszereket alkalmazza, májusban még június 10-ét tartotta a legvalószínűbbnek a háború kezdetére, de mivel ez nem következett be, most már június 18-át jelölte meg, mint a konfliktus kirobbanásának legalkalmasabb időpontját.

A 16. századi híres francia asztrológusról, az igazi Nostradamusról elnevezett Kumar a Les Propheties című könyv szerzőjének próféciáihoz hasonlatosan titkos üzeneteket rejtő versekkel vált ismertté.

A harmadik világháború közelgő veszélye miatt a lap összeállított egy túlélőkészlet-listát, amely a következőket tartalmazza:

  • Nem romlandó élelmiszer: legalább háromnapos készlet konzervekből, energiaszeletekből és aszalt gyümölcsökből
  • Víz: személyenként legalább három liter naponta
  • Elsősegélycsomag: kötszerek, sebtapaszok, fertőtlenítő kendők, fájdalomcsillapítók és minden alapvető gyógyszer
  • Higiéniai eszközök: szappan, kézfertőtlenítő, női higiéniai termékek
  • Elemmel működő rádió, hogy vészhelyzetben is tájékozódni tudjunk
  • Zseblámpa: lehetőség szerint olyan, amely elem nélkül működik
  • Készpénz.