"Soha nem feledünk" - Gyászolja Curtis Benedek Tibort

Benedek Tibor, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó halálának negyedik évfordulóján Curtis is megemlékezett, megindító sorokat osztott meg.

Benedek Tibor halálának már négy éve, a sportlegenda és családapa hiányát a hozzátartozói mellett az egész ország érzi. Idén év elején Benedek Miklós, az olimpikon fia is elhunyt, aki fia halálát sosem tudta feldolgozni. Az egyik utolsó interjújában így nyilatkozott: "Mert ő él, itt van, velünk van. Sokáig apámat is úgy éreztem, hogy itt van, sokat álmodtam róla. Tiborral is azt érzem, hogy itt van velünk. Főleg, hogy a két utód itt van" - mondta a színművész hónapokkal a halála előtt.

Tibor emlékét felesége, Epres Panni és két gyermekük őrzi, akiket a család és a közösség támogatása erősít. A nemzet aranyai című film is hozzájárul ahhoz, hogy emléke fennmaradjon, bemutatva a vízilabda-válogatott és a szerelme sikereit. A legendás sportoló végső nyughelye titok maradt, a temetésen csupán a szűk családi kör vehetett részt.

Curtis, a népszerű rapper is tiszteletét fejezte ki Benedek Tibor iránt, amikor egy fekete-fehér fotót osztott meg róla közösségi oldalán, és idézett a sportolótól: "- Benedek Tibor. 'Ha (...) össze kellene foglalnom a sikereim titkát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem' SOHA NEM FELEDÜNK, ÚJPESTEN A HALÀL NEM LÉTEZIK" - írta Curtis a megindító bejegyzésében, ezzel is jelezve, mennyire nagyra tartotta őt.