Kétszer is nekimentek a Kőröshegyi völgyhídon egy autósnak

Megdöbbentő videót tett közzé egy autós, aki arról számolt be, hogy frissen vásárolt autójába kétszer is belement egy másik sofőr. Az eset során nagyjából másfél-kétmillió forintos kárt szenvedett.

Egy sofőr Debrecenből Olaszország felé tartott, amikor a Kőröshegyi völgyhídon egy másik autós, egy Kia sofőrje jobbról ráhúzta a kormányt az Audijára. Az autós ezt követően továbbhajtott, majd pár száz méterrel később ismét az Audi elé vágott és a szalagkorlátnak ütközött. Az incidensről videó is készült, amelyet a bpiautosok.hu tett közzé. Az érintett sofőr nem csak az autóban keletkezett károk miatt volt döbbenetes, hanem amiatt is, hogy a tervezett olaszországi útja félbeszakadt.

A baleset után a közútkezelők gyorsan a helyszínre érkeztek, és lezárták a belső sávot, így biztosítva a helyszínt. A rendőrség is pár percen belül megjelent. A felvételen látható, hogy a balesetet okozó sofőr egy teherautót is megpróbált megelőzni, majd a lezárt területen is előzési kísérletet tett.

A károsult beszámolója szerint a balesetet okozó sofőr a helyszínen elismerte a felelősségét, helyszíni bírságot fizetett, és alkoholszondát is fújt, amely negatív eredményt mutatott. Azonban a sofőr viselkedése zavart volt, ami arra utalhat, hogy más befolyásoló szer hatása alatt állhatott, bár ez már nem kerülhet fényre. A károsult most arra vár, hogy a másik fél biztosítója hogyan reagál majd az esetre.