Tóth Gabi őszintén beszélt a válásáról és új életéről

Tóth Gabi nem tudta rejtőzködni érzelmeit, amikor a válásáról beszélt, de úgy tűnik, a kapcsolatuk javulóban van, és új életprojektjeiben is megtalálta a belső békét. A TV2 Play új műsorában, a Titkok Ramónával című videós podcastban Lékai-Kiss Ramóna kérdezi majd a hazai hírességeket. Az első adás vendége az énekesnő lesz, aki eddig hallatlan titkokat fog megosztani a műsorvezetővel, amelyekről korábban még sosem beszélt. Tóth Gabi a Krausz Gábortól való válásáról és annak nehézségeiről fog nyíltan beszélni.

Az énekesnő elmondta, hogy olyan dolgokról fog beszélni, amelyeket korábban még sehol sem osztott meg. Beszámolója szerint amikor közölte volt férjével, Krausz Gáborral, hogy szeretné a kapcsolatukat befejezni, legfőbb célja az volt, hogy ne okozzon neki fájdalmat, hiszen tiszteli őt, mint gyermekük apját. A válás során azonban egy nagyon közeli családtagját is elveszítette, ami mélyen érintette.

A kapcsolatuk javulására utalhat az is, hogy Tóth Gabi kedves kommentet hagyott volt férje, Krausz Gábor Instagram-posztja alatt, amelyben az apák napja alkalmából közös képet osztott meg kislányukkal, Hannarózával. Az énekesnő "Boldog Apák napját🥰🙌" üzenetével fejezte ki pozitív érzéseit volt párja felé. Krausz Gábor a posztban kifejezte, hogy apának lenni a világon a legjobb dolog, és boldog apák napját kívánt mindenkinek. A bejegyzésre Tóth Gabi mellett a séf jelenlegi kedvese, Mikes Anna is reagált, aki egy szívvel fejezte ki szeretetét a képhez.

Az énekesnő nemrégiben a Borsnak mesélt új projektjéről, egy nyári táborról, amit párjával, Papp Máté Bencével együtt szerveznek. A tábor programjait alaposan kiválasztották, és Tóth Gabi a résztvevőkkel együtt fogja végigcsinálni az összes tevékenységet. Egy terepszemlén, ahol az íjászatot próbálták ki, az énekesnő úgy érezte, hogy először tudott teljesen kiszakadni a gondolataiból és nem a problémáira fókuszálni. Az íjászat során érzett felszabadulás és a belső munka óriási koncentrációt igényelt tőle, ami pozitív hatással volt rá. Tóth Gabi elárulta, hogy édesanyaként nehezen tud egy dologra összpontosítani, mivel folyamatosan aggódik kislánya, Hannaróza jólétéért és azon töpreng, hogy jó anya-e, miközben a munka és egyéb teendők is lekötik.

A Titkok Ramónával című podcastműsor első adásában Tóth Gabi sírva beszélt a válásáról, és arról, hogy a fájdalmas folyamat során egy közeli családtagját is elveszítette. A műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna, a beszélgetés során közelebb csúszott hozzá a székével, hogy megölelhesse. Mind Tóth Gabi, mind Krausz Gábor új kapcsolatokat alakítottak ki a szakításukat követően: az énekesnő Papp Máté Bence, a séf pedig Mikes Anna oldalán találta meg a boldogságot.

(via Blikk)