Autóval üldözte egy nő Jákob Zoltánt – videó

Jákob Zoltán, a TV2 ismert személyisége, váratlan helyzetbe került, amikor egy idegen hirtelen a nyomába eredt autójával. A sztár, aki gyakran segít másokon, ezúttal maga lett meglepetés tárgya, amikor egy nő autóval üldözni kezdte, hogy végül egy különleges ajándékkal lepje meg.

Jákob Zoltán nemcsak vagyonos, de nagylelkű is, hiszen alapítványán keresztül szerte az országban támogat rászoruló családokat, pénzbeli segítséget és ajándékokat osztogat. Tavaly egy Ferrariját is felajánlotta jótékony célra, hogy gyerekek élvezhessék a vezetést egy profi sofőr mellett. A Crystal Nails tulajdonosa emellett értékes nyereményeket is kiosztott azoknak, akik követik őt a közösségi médiában. Nemrégiben, amikor egy kistelepülésről távozott luxusautójával, észrevette, hogy egy autó követi.

Az üldöző sofőr végül utolérte Zoltánt, aki félreállt, hogy megtudja, mi történik. Ekkor egy nő az ablakon keresztül átnyújtott neki egy bögrét, mint a segítségnyújtás és a jó cselekedetek elismerését. A nő Aszódról követte őt, csak azért, hogy átadhassa a saját készítésű bögrét, amelyen egy kedves üzenet szerepelt: "Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként.".

Jákob Zoltán annyira meghatódott a gesztustól, hogy kiszállt az autójából, hogy megölelje a nőt, és egy drága kávéfőzőgépet is adott neki ajándékba.