Till Attila ritkán látott fiaival osztott meg egy fotót

Till Attila egy régi családi képet osztott meg Instagram-oldalán, amelyen három fiával látható együtt, akik ma már felnőttek.

A népszerű műsorvezető, Till Attila, egy évekkel ezelőtti, eddig sosem látott fotót tett közzé, amin mindhárom fia, Andor, Simon és Félix még gyermekkorukban láthatók. Andor jelenleg 26, Simon 23, Félix pedig idén lesz 16 éves. A kép mellé írt üzenetében Till Attila megemlíti, hogy Apák napján felnőtt gyermekei köszöntötték. A családi fotó állítólag egy stégnél készült, és a műsorvezető a következő szavakkal osztotta meg élményét: "Apák napján ezek a gyerekek ma felnőttként köszöntöttek! Őrület! ❤️😀" . Az Instagram-bejegyzés megtekintése is lehetséges Till Attila profilján keresztül .

Tilla, azaz Till Attila fiai nem szeretik a nyilvánosságot, a műsorvezető pedig ezt tiszteletben tartja. Ez pedig a fiúk kérése volt, ők ugyanis nem akarnak ismert édesapjuk miatt szerepelni. Már mindannyian szinte felnőttek, és saját útjukat járják . A műsorvezető rettentően büszke gyermekeire, ám mégsem mutogatja őket a nyilvánosság előtt .