Bata Éva és a családi dinamikák

Bata Éva, a népszerű színésznő, a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendégeként osztotta meg gondolatait a gyermeknevelésről, valamint a családi kapcsolatokról.

Bata Éva beszámolt arról, hogy gyakran túlgondol bizonyos gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseket, és magát egy igazi "paraanyának" tartja. Elmondása szerint fél attól, hogy távollétében hogyan hat gyermekére, Flórára, aki hamarosan betölti a három évet. A színésznő szerint ideális esetben, amikor ő színpadon áll, akkor vagy férje, Bereczki Zoltán, vagy anyósa vigyáz a kislányra, akivel Flóra nagyon összhangban van. Bata hangsúlyozta, hogy férje, aki már egy 16 éves lány, Zorka édesapja is, bizonyos dolgokat lazábban kezel, ami feltehetően a korábbi szülői tapasztalatoknak köszönhető.

A színésznő Zorkával való kapcsolatát szorosnak írta le, és elmondta, hogy korábbi kapcsolatában is volt már kisgyereke, így a mostani helyzet számára természetesnek tűnik. Bata Éva úgy érzi, Flórát gond nélkül rábízhatja Zorkára, bár neki most nem ez a dolga.

Bata Éva a műsorban arról is beszélt, hogy miért nem szeretne együtt dolgozni a férjével. Úgy véli, hogy a munka és a magánélet különválasztása fontos a frissesség és a titokzatosság megőrzése érdekében. A színésznő szerint a közeli kapcsolatból fakadóan nem tudna olyan magas rezgést kiváltani a munkában, mint egy olyan személlyel, akivel nincs ilyen mély kapcsolata.

Bereczki Zoltán tanult a korábbi házasságából, amikor még úgy érezte, mindig és mindenhol helyt kell állnia, és, hogy nélküle nem gördülhet fel a függöny. Mára már a színész behúzta a kéziféket, sokkal több időt szentel a második feleségének és a családjának, hiszen Bata Évával 2021-ben született meg a közös gyermekük, Flóra. Bereczki Zoltán korábbi elmondása szerint a nagyobbik lánya fontos pillanatainál a karrierje miatt nem tudott mindig jelen lenni, de a kisebbik életében már igyekszik főállasú apaként részt venni.