A TV2-n debütál a Barbie és más Warner sikerfilmek

A TV2 Csoport többéves megállapodást kötött a Warner Bros. Discovery-vel, amelynek keretében a nézők számos népszerű Warner film premierjét élvezhetik majd a csatornán. A megállapodás értelmében a TV2-n debütálnak az elmúlt évek legfelkapottabb Warner filmjei, többek között a Wonka, a Barbie, a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman és a Black Adam is. A megállapodás révén a Harry Potter-filmek és a Csillagok között című film is bekerül a TV2 kínálatába, valamint olyan sikeres amerikai sorozatok, mint A takarítónő és a Night Court.

A partnerségről szóló többéves megállapodást a napokban írták alá a felek, és Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója szerint a TV2 és tematikus csatornái, mint a SuperTV2, a Mozi+, a Moziverzum, a Prime, a Jocky TV, a TV2 Kids, a TV2 Comedy és a TV2 Klub kizárólagosan fogják sugározni a Warner Bros. tartalmait.

Jamie Cooke, a Warner Bros. Discovery közép-kelet-európai, közel-keleti, észak-afrikai és törökországi vezérigazgatója kifejezte izgatottságát a TV2-vel való magyarországi együttműködés bővítése kapcsán. Cooke szerint ez a lépés a Warner Bros. Discovery hosszú ideje tartó régiós jelenlétének következő fejezetét jelenti, és a megállapodás révén a Warner katalógusának legimpozánsabb világsikereit hozzák el a TV2 nézői számára. Ennek köszönhetően hamarosan a TV2-n lesznek először láthatók magyar kereskedelmi tévében olyan kasszasikerek, mint a Batman, az Elvis és a Black Adam, 2025-ben pedig a Wonka és a Barbie. Mindezek mellett a WB katalógusának népszerű filmjei és sorozatai, mint például a Döglött akták és A mentalista is elérhetők lesznek.