Sári Évi és a gyerekvállalás kérdése

Sári Évi a gyerekvállalásról beszélt, elmondva, hogy számára ez a téma már lezárt, és élvezi az életét, amelyet gyermek nélkül él.

A közelmúltban Sári Évi a Reggeli műsor stúdiójában járt, ahol a műsorvezetőkkel pörgős mindennapjairól és utazásairól esett szó. Az adás során felmerült az a kérdés, hogy édesanyaként vajon képes lenne-e fenntartani jelenlegi életvitelét. Sári Évi válaszában kifejtette, hogy számára ez a téma nem okoz lelki válságot, és már túl van rajta. Elmondása szerint életében így alakult, hogy nincsenek gyermekei, ami lehetővé teszi számára, hogy szabadabban éljen.

A színésznő hozzátette, hogy lelkiismerete tiszta, hiszen az utazásokra saját keresetéből tesz szert, és élvezi is ezt az életmódot. Sári Évi szerint fontos az egyensúly megtartása: sokat dolgozik, de ugyanakkor időt szakít a pihenésre is. Kiemelte, hogy mivel nem kell gyermeket nevelnie, a megtakarított pénzt magára tudja fordítani, ami szerinte fontos a munka és a pihenés közötti egyensúly fenntartása érdekében. A 46 éves tévés nem sokat nyilatkozik a magánéletéről, legutoljára tavaly tavasszal számolt be a szakításáról egy fiatalabb férfival, aki gyermeket szeretett volna tőle, ő viszont leszögezte: nem akar családot alapítani. Az anyaság gondolatáról így vallott a színésznő: "Ez nem nehéz téma, én tök könnyedén tudok erről beszélni, mivel bennem ez nem okoz egy ilyen nagyon durva lelki válságot. Én túl vagyok ezen a kérdésen. Így alakult az életem, hogy miért, ezt fejtegethetnénk, akár egy pszichológussal. Nyilván, erre itt nincs idő, és nincs is bennem vágy erre jelen pillanatban, de a lényeg az, hogy így alakult az életem, hogy nincsen gyerekem vagy gyerekeim, ezért nyilván szabadabban tudok élni".